Marketing Personeel logistiek communicatie communicatie newitem
Cariere planner
login
Toelichting

Marketing
Personeelsbeleid
Logistiek
Communicatie
Casus

Backstage

Over supermanager
Aanmelden nieuwbrief
Meer informatie over de supermarkt
Helpdesk
Backstage
Klik op de oranje links voor meer informatie

www.supermarkt.nl
Alles over werken en leren in de supermarkt.

Het CBL Opleidingshuis
Het CBL Opleidingenhuis wordt door de hele branche erkend als dé beroepsopleiding voor supermarktmedewerkers. Het biedt opleidingen op MBO en HBO niveau aan voor alle functies in de supermarkt.

Bronnen per onderwerp
Databank voor docenten met een keur aan bronnen die kunnen worden gebruikt in de opleidingen voor supermarktmedewerkers. Kies een onderwerp en u krijgt een overzicht van de bijbehorende bronnen, gerubriceerd naar de kerntaken van de verschillende kwalificaties.

ConsumentenTrends 2010
Het nationale onderzoek van EFMI en CBL naar het doen van dagelijkse boodschappen door de consument in de supermarkt. Dit rapport geeft een breed beeld van het koopgedrag, de bestedingen, koopmotieven, keuzes tussen merken, wensen en ergernissen, aangevuld met actuele trends en ontwikkelingen.

Over tevreden consumenten
Rapport over de werking van de levensmiddelenketen en de rol van supermarkten hierin. Deze publicatie plaatst de discussies over vermeende marktmacht, marges en de verwijten aan het adres van supermarkten door boeren, tuinders en politici over hoge winsten in perspectief.

 
Disclaimer