Marketing Personeel logistiek communicatie communicatie newitem
Cariere planner
login
Toelichting

Marketing
Personeelsbeleid
Logistiek
Communicatie
Casus

Backstage

Over supermanager
Aanmelden nieuwbrief
Meer informatie over de supermarkt
Helpdesk
Backstage
Supermanager is ontwikkeld als ondersteuning van de lessen Management & Organisatie (M&O) van HAVO 4 en 5 en is zowel klassikaal als individueel te gebruiken. Hieronder staan een paar mogelijke varianten.

Klassikaal
Als u een lokaal tot uw beschikking heeft met een smartboard of een beamer met een internetaansluiting kunt u een film met de klas bekijken. kies in dit geval voor de optie “start hi res” voor de hoogste beeldkwaliteit. Alle films zijn ook te bekijken op het You Tube-kanaal: supermanagerworden. Na vertoning kunt u de film bespreken waarbij u gebruik kunt maken van de lesbrieven en werkbladen. Daarvoor kunt u een speciale 'printversie' (in zwart-wit) downloaden. Een afzonderlijke les is binnen een lesuur te behandelen. De antwoorden van werkbladen vindt u ook onder de knop Lesmateriaal. Het is aan te bevelen om te film nog een keer te laten zien voordat de werkbladen worden ingevuld.

Individueel
Supermanager is op elke computer met een internetaansluiting te gebruiken. U kunt uw studenten (eventueel buiten de les, of thuis) de opdracht geven één van de films zelf te bekijken en een lesbrief te bestuderen. Elk werkblad kan als Wordbestand op de computer worden ingevuld, geprint of (naar u) gemaild worden.

Retail Management
Supermanager toont de praktijk van M&O in een voor de student herkenbare omgeving: de supermarkt. Speciaal voor studenten met een buitengewone belangstelling voor een vervolgopleiding in Retail Management is er de carrièreplanner, een overzicht van alle HBO-opleidingen in Nederland die opleiden tot een leidinggevende functie in een supermarktorganisatie.

Backstage
Als u, of uw studenten, een stapje verder zouden willen gaan, behoort een ‘backstage’’ rondleiding bij een supermarkt in de buurt tot de mogelijkheden. U kunt zich daarvoor via deze site aanmelden. Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) regelt dan de rest.
 
Disclaimer